Duo Valle Vloeimans

Dit jaar woont Ramón Valle 20 jaar in Nederland!

Hij gaat dit vieren met een jubileumtour. Met verschillende Nederlandse topmusici gaat hij boeiende combinaties aan. Een lang gekoesterde wens van Hot House gaat nu in vervulling: een duo met Eric Vloeimans.

De klassiek geschoolde Ramón Valle was al een sensatie in Cuba toen hij in 1997 naar Nederland emigreerde. Hij wilde dichter bij de avontuurlijke Europese jazzwereld zijn, als speler én luisteraar. De expressieve pianist speelt moeiteloos over de grensvlakken heen van jazz, klassieke muziek en latin.  De van oorsprong Cubaanse pianist woont en werkt alweer 20 jaar in Nederland. In die tijd heeft hij een hoop geleerd over de verschillende manieren waarop mensen muziek maken én beleven.

Trompettist Eric Vloeimans is een internationale beroemdheid, Hij speelde al diverse keren bij Hot House en met zeer uiteenlopende groepen.

In ‘Draai om je oren’ zegt Jacques Los; “Vloeimans is een jazzwereldburger met communicatieve souplesse en een lyrische soundplayer. Hij is een internationaal zeer erkend trompettist. Hij wil niet verleiden met knallende virtuositeit, maar veeleer met muzikale verhalen. Hij speelt karaktervol en intiem, met veel lucht en fluisterend”.

 

Reserveren voor dit concert wordt dringend aangeraden.

UITVERKOCHT !!!!!

 

Geef een reactie