DJAZZ.tv

Sinds kort zijn we op het gebied van de publiciteit met DJAZZ.tv gaan samenwerken. DJAZZ.tv zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week Jazz uit. Zij bieden ons de gelegenheid om de naamsbekendheid van Hot House te vergroten. Bovendien worden door deze samenwerking onze concerten vanaf nu bij een nog grotere groep jazzliefhebbers onder de aandacht gebracht.

DJAZZ.tv betekent 24 uur per dag, 7 dagen per week jazz!

DJAZZ.tv is de eerste en enige televisiezender wereldwijd die zich volledig richt op jazz. Het bijzondere aanbod van onze zender bestaat uit opnames van exclusieve jazzconcerten van over de hele wereld, mooie documentaires en natuurlijk is er ook veel aandacht voor alle jazzfestivals in Amerika, Europa en Azië. DJAZZ.tv geeft jazz eindelijk de aandacht op tv die het altijd al heeft verdiend.

Op DJAZZ.tv komen alle jazzgenres ruimschoots aan bod: de legendarische swing van Duke Ellington, de virtuoze bebop van Charlie Parker, de fusion van Miles Davis ende nieuwste jazz van Jamie Cullum en Esperanza Spalding. Ook is er veel aandacht voor wereldmuziek, zoals tango, reggae en brazil. Daarnaast zendt DJAZZ.tv alle jazzgerelateerde stijlen uit. Denk aan soul, gospel, funk en natuurlijk blues.

Al deze genres worden vertegenwoordigd in een mix van grote jazzfestivals, de meest exclusieve clubopnamen, jams in de studio en een grote variatie van clips. DJAZZ.tv presenteert bovendien de mooiste documentaires over de geschiedenis van jazz en de vele helden die de jazzwereld kent. 

De beste producties van grote en van onafhankelijke producenten worden geselecteerd  door de redactie van DJAZZ.tv en verwerkt in een gevarieerde programmering met elke avond een primetime concert of show. Legendes als Satchmo, Miles en Bird komen dagelijks voorbij. Tegelijkertijd is DJAZZ.tv een platform voor de nieuwste generatie jazzmusici, muzieklabels en producers.

DJAZZ.tv biedt een goede balans tussen nieuwe progamma’s in Full HD met Dolby stereo, en bijzonder historisch materiaal geconverteerd tot de HD standaard.

DJAZZ.tv is een must-have voor alle jazzliefhebbers!

Via de onderstaande link kunt u lezen wat DJAZZ.TV Club te bieden heeft.

http://www.djazz.tv/djazztv-club.html

 

Geef een reactie