Start Hot House concerten najaar 2021 & corona

Fijn dat je naar het Hot House concert komt!

Je bezoek zal iets anders zijn dan je gewend bent. We hebben steeds weer te maken met een nieuwe situatie, we doen ons best de avond zo plezierig mogelijk te laten verlopen om je een veilige en ontspannen avond te bezorgen. We werken volgens het protocol van de brancheverenigingen (VSCD & VNPF) en het protocol van de Koninklijke Horeca Nederland.

Coronatoegangsbewijs en geen anderhalve meter afstand
Voor dit concert heb je naast een geldig concertticket ook een geldig Coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een QR-code die je moet activeren door een vaccinatie-, test- of herstelbewijs. De QR-code kun je vinden in de CoronaCheck-app of, wanneer je geen smartphone hebt, via CoronaCheck.nl. De CoronaCheck-app is downloadbaar in de App Store & Play Store en ook op de pagina http://www.coronacheck.nl/.

Kijk voor meer informatie op de website van Rijksoverheid voor alle stappen die nodig zijn om van je vaccinatie-, test- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken.

Het is goed om stil te staan bij het gegeven dat na de controle van het bewijs het niet meer zaak is anderhalve meter afstand te bewaren. Zorg ervoor dat je  je Coronatoegangsbewijs en je ID/paspoort bij de hand hebt.